Litt generell info om Workshopene!

Jeg tilbyr ulike Workshop i Powertex sine teknikker og brukesområder.

Jeg har valgt å ha ulike nivåer på Workshopene mine. Dette fordi det er viktig at de deltakerne jeg har på workshop, lærer seg grunnleggende gode teknikker som de senere skal benytte seg av enten inn i egen kunst eller til husbruk.

Jeg velger å ha 4 kursdeltagere av gangen, da har jeg anledningen til å bistå dere alle sammen i løpet av Workshopen. Fra mars 2018 avholdes Workshopen i de nye lokalene til Powertex Oslo og omegn i Filtvet veien 56, 3480nFiltvet

Litt generelt om påmelding:

Påmelding er bindende fra den dagen du melder deg på Workshop. Depositum på halve avgiften, skal innbetales innen 2 dager etterat du har medt deg på og mottatt infoark fra meg. Om du står på venteliste, gjelder det fra den dagen du blir kontaktet av meg og eventuelt har bekreftet at du vil gå på Workshop.

Depositumet vil ikke bli refundert ved avbestilling etter denne tid. Restbeløpet skal være kommet inn på min konto 14 dager før Workshop start. Skulle du måtte avbestille etter den tid, vil du heller ikke få rest beløpet refundert. Innbetalingen skal skje via nettbank, ikke i kontanter. Dersom jeg må avlyse en Workshop av ulike årsaker, vil du få tilbud om et nytt Workshop eller refundert alt du har betalt inn.

Husk at det ligger mye planlegging, forberedelser og ekstra innkjøp av materialer til Workshopen . Dette må kjøpes inn i god tid for å være sikker på at vi har alt vi trenger.

Alle kursdeltakerne har muligheten til å handle inn egne Powertex produkter til eget bruk, i etterkant av kurset. Ved førstegangskjøp, gies det 10% avslag i prisen.

Med vennlig hilsen

Ingebjørg Mundheim