Ingebjørg Mundheim

Bildet tatt av Fotograf Heidi Dokter

Jeg er født og oppvokst i Bergen. Jeg begynte tidlig å male og har malt mer eller mindre hele livet, alt fra rosemaling, dekorativ maling og som billedkunstner. I 2000 endret jeg mitt kunstutrykk til temaet - Storm, hav, bølger og uvær, bilder fra denne perioden er malt med oljefarger som malemedium. Jeg har videreutviklet meg til igjen å male andre tema og etter noen år gikk jeg mer over til å male med akrylfarger. Kunstutrykket mitt i dag er mer abstakt. De siste årene har jeg også begynt å bruke Powertex inn i bildene mine, Mixmedia med mange ulike teknikker inn i samme bilde.

Jeg jobber mye med å prøve ut ulike teksturer og farger. Bildene mine er ofte i sterke farger, jeg er glad i farger og å prøve ut ulike medium og ulike teknikker inn i samme bilde er spennende. Jeg jobber også mye med Powertex sine produkter innen Mixmedia bilde, figur, skulptur og i gjenbruk av noe gammelt og eller velbrukt som trenger en oppfriskning.

2018 - 2019 har jeg jobbet mest med kunsthåndverk innen redesign, ombruk, gjenbruk. Hvor miljøet og bærekraft er i fokus. Hvor jeg arbeider med kunsthåndverk i ulike størrelser for inne og utebruk- 

Utdanning:

- Tegning, Form og farge - 2 årig utdannelse.

- Blomsterdekoratør med fagbrev.

- Lærer/spesialpedagog, utdannelse fra HioA.

- Kunst og håndverkslærer, utdannelse fra Hio.

Arbeid:

- Kunst og håndverkslærer på skoler i Oslo.

Kurs:

- Flere landskapskurs hos Christiania Friakademi, Oslo

- Flere kunstkurs hos Nydalen Kunstskole, Oslo 

- Kurs og utdanning til Tutor/teacher hos Powertex Art & Craft på Bømlo

Medlemskap:

- Hurum Kunstlag

- BONO - Billedkunst Opphavsrett i Norge . Norwegian Visual Artists copyright sosiety

- Kvinner i Buisness (KIB)